Backup og data recovery

Sidebar

Husker du at tage backup af din PC eller Mac med jævne mellemrum?

Hvis du regelmæssigt tager backup af din computer, får du tryghed for, at du ikke mister for eksempel billeder eller dokumenter, du holder af, eller som er vigtige.
Omvendt er det drønærgerligt at miste vigtige data, fordi din computer går i stykker, bliver angrebet af virus eller malware eller bliver stjålet, så du ikke kan få fat i dem igen.

Hos ServiceIT hjælper vi dig med at sikkerhedskopiere dine data, så du får ro i maven velvidende, at de aldrig går tabt.

Ligesådan kan vi i mange tilfælde hjælpe dig med data recovery, hvis uheldet har været ude, og dine data ser ud til at være forsvundet (eller fanget i en defekt computer eller harddisk).

Data recovery betyder, at vi ved hjælp af lidt mere avancerede metoder forsøger at gendanne de data, der er gået tabt på din computer – og selvfølgelig sørge for at vejlede dig i, hvordan du får løbende backup efterfølgende.

Råd og vejledning til backup

Vil du løbende sikre dig, at dine data bliver sikkerhedskopieret, så læs videre her. Det kan du gøre på forskellige måder:

  • Anskaffe dig en ekstern harddisk, hvor du manuelt eller via et program overfører dine filer til med jævne mellemrum
  • Anvende et cloudbaseret program som for eksempel Dropbox eller iCloud. Her bliver dine filer synkroniseret mellem din computer og programmet hele tiden, og det betyder, at du altid kan logge på cloud-løsningen fra en anden computer og tilgå dine filer, hvis din egen computer skulle gå i stykker
  • Få hjælp til backup af din computer hos ServiceIT. Enten ved at aftale det med os jævnligt, eller hvis din computer pludselig begynder at opføre sig underligt – så kan du skynde du dig ned til vores butik i Hillerød eller Helsinge og få taget en backup, og så hjælper vi dig selvfølgelig med PC-reparation, Mac-reparation eller fjernelse af virus og/eller malware i samme ombæring

Ring og hør mere om backup og data recovery

Vil du have en snak og et tilbud på backup eller data recovery, er du meget velkommen til at ringe til ServiceIT på telefon 61617171 og vælge, om du vil tale med butikken i Hillerød eller i Helsinge.

Brug for en hurtig reparation?

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, MitID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen
til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Kontakt os omkring reparation