Ny bærbar i Helsinge? ServiceIT har det rigtige udvalg

Hos ServiceIT i Helsinge har vi et stort udvalg af flotte og pladsbesparende bærbare, ligesom vi også har et godt udvalg af kraftfulde stationære PC’er. Vi har flere års erfaring i IT-branchen, og vi står klar med gode råd og vejledning, så du er sikker på at få den helt rigtige computer med dig hjem. Bærbar i Helsinge? ServiceIT er det sikre valg.

Vi har et stort og attraktivt udvalg af gode og driftssikre computere, og vi kan både hjælpe dig med at finde den helt rigtige.

Bærbar PC & stationær PC – en løsning til netop dit behov

Det kan måske virke som noget af en labyrint at finde rundt i junglen af de mange mærker og modeller, der findes på markedet. Hvilket mærke er bedst? Skal jeg have en bærbar eller en stationær? Hvor meget plads har jeg brug for? Hvad med grafikken? Og hvad er mit primære behov med den nye computer? Spørgsmålene er mange, og vi er her for at hjælpe dig.

Vi kender de forskellige modellers styrker og svagheder, ligesom vi også taler et sprog, der er til at forstå. Det vigtigste for os er, at du får en god og tryg oplevelse, når du handler hos os. Derfor tager vi os altid rigtig god tid til hver enkelt kunde, hvor vi sørger for at sætte os ind i både ønsker og behov.

Kvalitet og driftssikkerhed – bærbar PC og stationær PC i Helsinge

Bærbar PC i Helsinge? Hos ServiceIT har vi løsninger til alle budgetter og behov – hvad enten du blot skal bruge din computer til mails og tekstbehandling, eller du spiller krævende computerspil og streamer film på Netflix. Vi er en IT-butik, der altid har fokus på kvalitet og sevice, og vi fører blandt andet modeller fra HP og Lenovo, som er kendte for deres driftssikkerhed.

Kig ind i vores hyggelige butik på Østergade 29 i Helsinge. Vi glæder os til at hjælpe dig sikkert i land med en ny bærbar.

Sidebar

Brug for en hurtig reparation?

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, MitID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen
til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Kontakt os omkring reparation