Brugt PC og computer i Helsinge – til hvert et formål

”En brugt PC kan være lige så god som en ny” – det siger vi i hvert fald dagligt, når vi rådgiver i forbindelse med køb af brugt stationær eller bærbar computer i vores butik i Helsinge. Hvis du allerede nu ved, hvad du skal bruge computeren til, så finder vi en løsning, der passer til dine behov. Der kan nemlig være gode penge at spare på en brugt computer – og du kan være helt rolig – vi giver altid et års garanti og to års reklamationsret. IT skal nemlig bare virke.

Brugt bærbar computer – ServiceIT i Helsinge

Måske mangler du en brugt bærbar computer til dit studie? Eller måske ønsker du dig en computer, som du kan tage med dig, eller som du kan sidde komfortabelt med i sofaen derhjemme. Det er f.eks. ikke nødvendigt med en brugt bærbar med store computerkræfter, hvis du skal bruge den til skrivning og normal brug af internet. Kom ned og snak med os – vi skal nok hjælpe dig godt på vej.

Brugt computer og PC – ServiceIT i Helsinge

Måske du søger efter en ny stationær PC, hvor der er et allround behov for f.eks. både arbejde og gaming. Skal computeren mere bruges administrativt til mails og brug af NemID? Vi tilbyder også at sætte din brugte computer op, hvor vi kan gennemgå både mails og opsætninger sammen. Du kan desuden altid ringe til os, hvis du har knas med teknikken, når du sidder med det derhjemme.

Brugt gaming computer i Helsinge

En gaming computer behøver faktisk ikke være ny. Hos ServiceIT er vi godt inde i gaming – vi gamer faktisk selv de nyeste spil, og vi følger med i e-sportsturneringer og sætter gerne udstyr op ved gaming parties – eksempelvis i foreninger, sportshaller og skoler. Kom ind i vores butik i Helsinge og nørd sammen med os, så skal vi nok rådgive dig til en brugt gaming computer, der passer til dine spil.

Brugt Computer eller PC i Helsinge?
ServiceIT er altid til at tale med.

Sidebar

Brug for en hurtig reparation?

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, MitID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen
til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Kontakt os omkring reparation