Brugte computere i Hillerød – Brugt PC og Mac

Vi rådgiver dagligt om brugte computere fra vores butik i Hillerød. Først og fremmest handler det om at finde en brugt computer, der matcher dine behov. Er det til gaming? Er det til studiet? Er det til kontoret? Er den til lidt af det hele? Skal den være bærbar? Skal den være stationær? Vi stiller alle de gode spørgsmål, så vi er sikre på, at du kommer hjem med en computer, der matcher dine behov. Alle vores brugte computere er gennemgået fra A til Z, så de virker upåklageligt. Herudover kan der altså være gode penge at spare, hvis du vælger at undersøge det brugte marked.

Vi fører både brugt PC og Mac i Hillerød, og hvis du er nysgerrig efter at høre mere, er du velkommen til at ringe på +45 61 61 71 71. Du kan også altid komme ind i butikken og få rådgivning.

Vi hjælper dig med at komme godt i gang – Allround computer

Når du køber en brugt computer, hjælper vi dig med at komme godt i gang. Vi kan for eksempel hjælpe dig med at sætte mail og styresystemer op, så computeren er køreklar, når du kommer hjem. Vi bevæger os altid indenfor dine behov, så hvis du ønsker at bruge computeren til skrivning og søgning på nettet, ja, så er der ikke brug for den store CPU-kraft, og det smitter også af på prisen.

Brugt gaming computer der giver mening

Mange bliver overraskede over, at en brugt gaming computer kan være en fin investering. Spilfirmaerne har i mange år produceret spil med ret krævende grafik, og derfor kan en gaming computer med et par år på bagen sagtens være fuld aktuel. Vi gamer selv de nyeste spil fra både Blizzard og EA, så vi skal nok sørge for, du kan spille dine yndlingsspil på en brugt gaming PC uden problemer.

Sidebar

Brug for en hurtig reparation?

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, MitID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen
til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Kontakt os omkring reparation