Mac reparation i Hillerød

Mac er for mange blevet det foretrukne værktøj til kontorarbejde og til studiet. Derfor er det også typisk vigtigt, at din Mac kommer hurtigt op og køre igen, hvis du oplever, at den hoster, ikke vil tænde, eller du måske har været uheldig og vælte en kop kaffe ned i tastaturet. Her hos ServiceIT tager vi os af alle typer mac reparation i Hillerød – både de store og små udfordringer. Vores medarbejdere har mange års erfaring i Apple reparation, og kender den underliggende teknik ned i detaljerne. Vi prioriterer altid en hurtig reparation, så din maskine er klar til brug igen hurtigst muligt. Vi laver en fejlsøgning på din Mac inden for 2-5 hverdage for kun 200 kr. Hvis du ikke kan undvære, din Mac så længe, kan vi tilbyde ekspres-service, hvor vi varetager din computer med det samme for kun 400 kr.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores reparation af Mac i Hillerød, er du velkommen til at ringe til os på +45 61 61 71 71, ellers kan du også kigge forbi butikken.

Nørderi der er til at forstå – Apple reparation i Hillerød

Når du møder vores teknikere i butikken, kan du regne med en nærværende service, hvor vi tager tiden til at sætte os selv og dig ind i tingene. Når vi tager din Mac ind til reparation, er det vigtigt, at du ved, hvad proceduren er for reparationen, så du er tryg ved at overlade din computer i vores varetægt. Hvis det er nødvendigt, tager vi backup af dine billeder, dokumenter og andet vigtigt materiale, så du er sikker på, du ikke mister noget.

Vi kan løse de fleste computerproblemer

Her kan se du et lille udpluk af de problematikker, som vi kan hjælpe dig med at løse:

  • Generel fejlsøgning – identificering og herefter reparation
  • Malware & virus
  • Software – herunder hjælp til installation af programmer
  • Hardware – udskiftning af diverse komponenter
  • Opgradering af Harddisk og RAM
  • Serviceeftersyn
  • Backup af data / backup af data fra defekt harddisk

Ovenstående er kun eksempler, hvis du oplever noget, der ikke står på listen, kan du selvfølgelig stadig tage fat i os. Hvis vi skal tage os af din Mac reparation her i Hillerød, kan du ringe til os på +45 61 61 71 71 eller komme ind i butikken.

Sidebar

Brug for en hurtig reparation?

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, NemID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen
til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Kontakt os omkring reparation