Mac reparationer

Sidebar

Mac reparation – ServiceIT løser problemet

Er din Mac langsom og sløv i softwaren? Eller har du været uheldig at tabe din Mac på gulvet? Uanset om dine Mac-udfordringer er store eller små, så står vi hos ServiceIT klar til at hjælpe dig!

Vi har flere års erfaring med Mac-reparationer i Helsinge, og så har vi både stor faglig viden og praktisk erfaring med i bagagen. En Mac-reparation i Helsinge behøver ikke at være en lang og kompliceret affære – kig ind til ServiceIT i Helsinge og få fikset din elskede Mac allerede i dag.

MacBook reparation, der er til at forstå

Når du indleverer din MacBook til reparation hos os i Helsinge, kan du se frem til en personlig og nærværende service, hvor vi tager os tiden til at sætte dig rigtig godt ind i tingene – det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du overlader din mest private ejendel i vores hænder.

Hvis der er behov for det, sørger vi naturligvis for at tage backup af alle dine billeder, dokumenter og andre personlige data. På den måde er du sikker på, at du ikke kommer til at miste noget inden en Mac reparation på vores professionelle værksted i Helsinge.

Brug for en hurtig reparation?

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, MitID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen
til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Kontakt os omkring reparation