25 års erfaring med i bagagen

Sidebar

Om ServiceIT

ServiceIT er en IT-virksomhed, der til dagligt drives af Christian Augustinus og Jesper Jensen – mød os og resten af teamet her.

Vi er et professionelt og garvet hold med mere end 25 års erfaring i IT-branchen, hvilket også kommer til udtryk i vores store faglighed og dybdegående viden.

Vi kan hjælpe dig som privat kunde med alt inden for IT- og computer service – både når det kommer til reparationer, opsætning, spørgsmål osv. Bare kig ind i en af vores butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

ServiceIT sørger kort fortalt for, at din IT altid er velkørende og fuldt funktionsdygtig.

Vores hyggelige butikker ligger midt på gågaden i Helsinge og i Industrivænget i Hillerød (tæt ved Slotsarkaderne), og begge steder tilbyder vi dig service og reparation på PC og Mac.

Derudover sælger vi både nye og brugte computere, lækkert computerudstyr samt det bedste gamerudstyr på markedet, så der er noget for enhver hos os.

Kig ind i butikken i enten Helsinge eller Hillerød og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige computer eller med at reparere, servicere eller opgradere din nuværende.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Vi ses hos ServiceIT!

Brug for en hurtig reparation?

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, MitID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen
til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Kontakt os omkring reparation