Opgradering af pc og mac

Sidebar

Trænger din PC eller Mac til en opgradering, er du landet det helt rette sted.

Som oftest ønsker man en PC- eller Mac-opgradering for at få en hurtigere computer og for at programmer såvel som selve systemet starter hurtigere op.

Mange vil også gerne have en opgradering af computeren, fordi den skal kunne trække nogle tungere spil, fordi den skal have større lagerkapacitet eller fordi den skal være kompatibel med nye systemer.

Uanset hvorfor du ønsker en opgradering af din PC eller Mac, rådgiver vi dig gerne i, hvad der er den bedste løsning til dine behov, ligesom at vi naturligvis klarer opgraderingen for dig i en af vores butikker i enten Hillerød eller Helsinge.

En opgradering af din PC eller Mac er typisk langt billigere end at købe en helt ny computer, så kig gerne forbi vores butik i enten Helsinge eller Hillerød – så taler vi om, om en opgradering er relevant for dig.

Eksempler på opgraderinger til PC og Mac

Her kommer nogle helt konkrete eksempler på opgraderinger og forbedringer til din PC eller Mac:

  • Opgradering af grafikkort: Denne opgradering til PC eller Mac taler særligt til dem, der er interesserede i spil – mange spil kræver nemlig et ret kraftigt grafikkort. Er du omvendt ikke den store gamer, spiller det ikke den store rolle, hvilket grafikkort, der sidder i din computer
  • Opgradering af RAM: Mængden af RAM i din computer har betydning for, hvor hurtigt den kører. Afhængigt af hvad du bruger din computer til, rådgiver vi gerne i den rette mængde RAM til dine behov
  • Opgradering af harddisk: Har du ikke en SSD-harddisk i din computer, er det ved at være på høje tid. Når du opgraderer harddisken i din PC eller Mac til en SSD, vil du opleve, at din computer bliver mindst dobbelt så hurtig. Er du i tvivl om, hvilken harddisk, du har, er du meget velkommen til at kontakte os.

Der er selvfølgelig mange andre former for opgraderinger, så kontakt endelig din lokale ServiceIT-butik og få en snak med os om dine behov.

Vil du se, hvem du møder i henholdsvis Hillerød- og Helsinge-afdelinger, kan du klikke her »

Brug for en hurtig reparation?

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, MitID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen
til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Kontakt os omkring reparation