PC hjælp Hillerød – Vi løser problemet

Har du knas med computeren, eller er der noget, du simpelthen ikke kan regne ud, uanset hvor mange manualer du læser? Hos ServiceIT giver vi dig PC hjælp og generel IT hjælp i Hillerød – det gælder både store og små problemer. Det kan være alt fra enten en kompliceret computer reparation, hjælp til at få installeret det nyt styresystem til gendannelse af billeder, som du troede var gået tabt. Vi glemmer hurtigt, at computeren i dag er blevet både vores forlængede arm og hjerne, og vi føler os først begrænsede, når vi pludselig møder problemerne.

Har du brug for hjælp til din computer i Hillerød, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 61 61 71 71, så skal vi få dig online hurtigst muligt igen eller andet.

Vi hjælper med både stort og småt

Selvom dit problem virker som en bagatel, ser vi os aldrig for gode til at hjælpe dig. Hvis du føler dig begrænset i din computerbrug, så hjælper vi dig. Længere er den sådan set ikke. Her nedenunder kan du se et par eksempler på, hvad PC hjælp i Hillerød kan indebære:

Harddisk udskiftning
Er harddisken stået af? Eller er din computer blevet for sløv? Vi rådgiver dig til en nyere og hurtigere harddisk, så din computer er hurtigt tilbage på di skrivebord.

Hjælp til installationer og formatering
Vi hjælper dig også gerne med at rense din computer, så den kan køre hurtigere. Vi kan optimere din computer ved at fjerne programmer, som du ikke længere brugere. På den måde rengør vi filsystemerne, så din computer kun skal forholde sig til det, der er vigtigt for dig.

Virus, cookies og malware
Er din PC eller Mac blevet ramt af virus? Vi hjælper dig med at komme af med alle uønskede filer, og vi installerer antivirusprogrammer, så du ikke bliver angrebet i samme omfang i fremtiden.

Hos ser ServiceIT kan vi både hjælpe med en omfattende computer reparation, men også PC hjælp i en mindre skala. Alt du skal gøre er at ringe på +45 61 61 71 71 og fortælle om problemet, så løser vi det.

Sidebar

Brug for en hurtig reparation?

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, MitID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen
til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Kontakt os omkring reparation