PC- og IT hjælp i Helsinge & Nordsjælland

Har du brug for hjælp til din computer i Helsinge? ServiceIT tager sig af alle typer computerproblemer uanset omfanget. Det gælder alt lige fra en omfattende computer reparation til en installation af det nyeste Windows. Vores computer er en vigtig del af vores hverdag, og i dag tager vi det også for givet, at det bare virker – sådan er det desværre ikke altid. Derfor skal du også kontakte os hurtigst muligt, hvis du har brug for PC hjælp i Helsinge eller et andet sted på Nordsjælland – så er du nemlig hurtigt i kontakt med din omverden igen.

Stort og småt i PC hjælp

Når du kontakter os for at få PC hjælp, kan vi tage os af alle typer problemer – også dem, der virker små. For os handler det bare om at få din computer gjort køreklar igen. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Udskiftning af harddisk – IT og PC hjælp i Helsinge
Er din harddisk død? Eller kører din computer langsomt? Vi hjælper dig med at skifte til en ny og hurtigere harddisk, så du er køreklar igen.

PC optimering og Windows installation
Brug for hjælp til at rydde op i din computer i Helsinge? Vi optimerer din PC ved at fjerne ubrugelige programmer og ”rengøre” filsystemet i Windows. En ny installation af Windows kan også gøre computeren markant hurtigere.

Hjælp til computer virus og malware
Er din computer ramt af virus? Vi fjerner de ”ubudne gæster” og sikrer dig mod fremtidige virusangreb.

Gå til brugte computere

 

Kontakt ServiceIT – PC og IT hjælp i Helsinge, Nordsjælland

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, NemID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Sidebar

Brug for en hurtig reparation?

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, MitID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen
til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Kontakt os omkring reparation