PC Service i Helsinge – Erhvervsløsninger der virker

Hos ServiceIT tilbyder vi professionelle IT løsninger- og support fra vores base i Helsinge, nær Hillerød. Intet IT-system er bedre end den service og den dialog, der følger med selve løsningen. Når du vælger ServiceIT som din partner, sikrer du driften af din virksomhed eller organisation en målrettet service på et højt niveau. Vi tilbyder erhvervsløsninger inden for IT, der kan omfavne alle dine behov.

Serviceaftaler og PC Service i Helsinge – din lokale IT Partner

Med en service+ aftale varetager vi alt IT-drift og vedligeholdelse. Aftalen indeholder de IT-løsninger, som gør det gnidningsfrit og let for dig og din virksomhed. Aftalen tilpasses din virksomheds ønsker og krav, så vi finder en IT-løsning til dig – med andre ord skræddersyr vi løsningen, når vi har afdækket dine behov.

IT løsninger i Helsinge – du ved, hvad du får

Du får alle IT-relaterede arbejdsydelser til en fast månedlig pris. Vi tager gerne ansvaret for hele jeres IT-infrastruktur som serverdrift, netværksdrift, overvågning og fuld IT rådgivning og -support fra vores kontor i Helsinge. Aftalen sikrer, at din virksomheds IT altid kører optimalt, og at du altid har adgang til hurtig og professionel IT-support og PC service.

Skole+ aftale
Vi sørger for, at jeres IT infrastruktur såsom servere, netværk og arbejdsstationer altid er opdateret og sikret mod trusler.

IT rådgivning
Undgå nedbrud, udfordringer og problemer med professionel rådgivning fra ServiceIT.

Brugt udstyr
Spar gode penge ved at købe billig, brugt kvalitetsudstyr, Der ydes 100% garanti på brugt udstyr fra ServiceIT.

Leasing
Undgå økonomisk tab på forældet teknologi og bliv fri for økonomiske bekymringer med investeringen.

Trådløst netværk
Få et højtydende og gennemført trådløst netværk på jeres skole/institution, som I kan stole på. Vi klarer det hele.

Leje+ aftaler
Lej et fast antal bærbare computere til eksamenstiden eller bare generelt til udlån til elever uden computer.

Digital skole
Sørg for, at infrastruktur og udstyr er tidssvarende og få pædagogisk merværdi.

Print/kopi/MFP
Vi sammensætter den optimale løsning, når det gælder køb, bestilling og opsætning.

PC Service og IT løsninger – skoler og institutioner, Helsinge og Nordsjælland

Med en skole+ aftale træder vi til som skolens eller institutionens eksterne IT-afdeling. Vi tilbyder fuld IT support- og rådgivning, og vi sikrer ansatte hurtig ekspedition, når problemerne opstår. Herudover tilbyder vi også PC Service i Helsinge og resten af Nordsjælland – vores PC Service indebærer leasing af nyt og opdateret IT-udstyr. Vi tilbyder altså fulde IT løsninger i Helsinge med nyeste teknologi, så I kan passe jeres arbejde, mens vi passer vores.

Kontakt os for at høre mere om PC Service og IT løsninger

Ønsker du at høre mere om vores PC Service & IT løsninger? Vi er altid åbne for dialog om at skabe en skræddersyet løsning til netop dig.

Ring til os på 88 44 71 71 eller kig ind i butikken på Østergade 29.

Sidebar

Brug for en hurtig reparation?

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, MitID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen
til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Kontakt os omkring reparation