Skærm-reparationer hos ServiceIT

Sidebar

Skærm-reparationer – ServiceIT løser problemet

Er uheldet ude, og er skærmen på din bærbare PC eller Mac gået i stykker, enten fordi du er kommet til at tabe den, eller fordi den simpelthen bare er stoppet med at virke?
Fortvivl ej – hos ServiceIT foretager vi skærm-reparationer på både PC og Mac hurtigt og effektivt, så du ikke skal undvære din bærbare computer længere end højst nødvendigt.

Hos os får du repareret skærmen på din bærbare computer, uanset hvilket mærke, den er fra, som for eksempel:

  • Acer
  • Asus
  • Apple (Mac)
  • Dell
  • HP
  • Lenovo

Derfor er du meget velkommen til at ringe til os og høre, hvornår det passer, at du får repareret din skærm i en af vores butikker i enten Hillerød eller Helsinge – du kan selvfølgelig også bare kigge forbi inden for butikkernes åbningstid.

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med skærmreparation

Her er de spørgsmål, vi hos ServiceIT oftest svarer på i forbindelse med skærmreparationer. Vi er også altid klar til at hjælpe dig med eventuelle andre spørgsmål, når du ringer til os eller besøger en af vores butikker.

”Behøver jeg at tage backup af min computer inden skærmreparation?”
Nej, du behøver ikke at foretage dig noget, inden vi reparerer skærmen på din PC eller Mac – du kan trygt overlade reparationen til os uden at være bekymret for, om du mister nogle af dine billeder eller andre filer.

”Hvad koster skærmreparation hos jer?”
Prisen på reparationen af skærmen på din bærbare afhænger af, hvilket mærke den er fra. Ring gerne til os i forvejen, og så får du et helt uforpligtende tilbud på skærmreparation.

”Hvor længe tager det at reparere min computerskærm?”
Typisk kan vi reparere skærmen inden for nogle timer, hvis vi har reservedelene på lager, og hvis der ikke er mange opgaver i kø hos os. Har vi ekstraordinært travlt, eller bliver vi nødt til at bestille reservedele hjem, tager det lidt længere.

Ring gerne til os på telefon 61617171, og så tager vi en dialog om, hvor hurtigt vi kan reparere din skærm.

Har du tjekket, om din forsikring dækker skærm-reparationen?

Et godt råd fra os til dig er, at du tjekker, om din forsikring kan dækker reparationen af din skærm hos os.

Hos mange selskaber er reparation af computerskærme dækket af for eksempel indboforsikringen eller elektronikforsikringen, og derfor kan du slippe endnu nemmere (og billigere).

Typisk skal du bare indsende kvitteringen for skærmreparationen hos ServiceIT til dit forsikringsselskab, og så får du pengene fra dem.

Brug for en hurtig reparation?

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, MitID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen
til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Kontakt os omkring reparation