Udskiftning af harddisk

Få en hurtigere og bedre computer

Trænger din gamle computer til en ny harddisk, fordi den er begyndt at køre langsomt, ikke vil starte, eller fordi du får en fejlmeddelelse, når du tænder styresystemet?

Så lad ServiceIT hjælpe dig med at udskifte harddisken på din computer med en ny (eventuelt en SSD-harddisk), der helt sikkert vil gøre det meget mere behageligt for dig at bruge din computer.

Udskiftning af harddisken på din computer vil nemlig gøre din computer hurtigere, og går du fra en klassisk harddisk til en SSD-harddisk, minimerer du også risikoen for, at du må have udskiftet din harddisk igen, fordi en SSD-harddisk er mere modstandsdygtig over for stød og slitage end en klassisk harddisk.

Udskiftning af harddisk inklusive overflytning af dine data og filer

Når vi hos ServiceIT udskifter harddisken på din computer, giver vi dig tryghed for, at alle dine filer såsom billeder, videoer, musik og dokumenter bliver flyttet med over på den nye harddisk.

Derfor skal du ikke være bange for at miste vigtige dokumenter eller gode minder, når du vælger os til at udskifte harddisken på din computer.

I øvrigt garanterer vi dig, at vi er 100 procent professionelle, og at du får fuld tryghed for den højeste sikkerhed og diskretion, når du overlader din computer til os.

Vil du se, hvem der eventuelt hjælper dig med at udskifte harddisken på din computer, møder du personalet i både Hillerød og Helsinge ved at klikke her »

Få et tilbud på udskiftning af harddisk

Du er meget velkommen til at besøge vores butik i enten Hillerød eller Helsinge, og så taler vi om dit behov for at få udskiftet harddisken på din computer.

Er det nemmere for dig at ringe, får du fat i os på telefon 61617171 på alle hverdage mellem 10-17.

Brug for en hurtig reparation?

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, MitID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen
til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Kontakt os omkring reparation