PC-reparation Helsinge – ServiceIT hjælper dig

Står du og har brug for en PC-reparation Helsinge her og nu? Hos ServiceIT står vi klar til at hjælpe dig med en effektiv og professionel reparation af din computer i Helsinge, Nordsjælland. Vi er en computerbutik med begge ben solidt plantet på jorden, og vi taler et sprog, der er til at forstå. Hos os er det alfa og omega, at du får en god oplevelse, hvor du er med hele vejen – og så selvfølgelig, at du bliver tilfreds med det færdige resultat. PC-reparation i Helsinge? Så kan du roligt vælge ServiceIT.

Stor erfaring – din garanti for professionel reparation i Nordsjælland

ServiceIT drives til daglig af et par garvede gutter i faget, hvilket også er din sikkerhed for den mest kompetente og langtidsholdbare løsning. Med andre ord drives butikken både af erfaring samt glæden for at levere en personlig og nærværende service, hvor vi giver os tid til at lytte til dine ønsker og behov. Endelig er vi et fleksibelt firma, der ikke lader os begrænse, når det kommer til reparationer – vi tager os tiden til at finde den helt rigtige løsning til dig.

Reparation af din computer – vi kan afhjælpe alle problemer

Hos ServiceIT har vi erfaring nok med i bagagen til at kunne tage os af selv de mere komplicerede problemer ved PC-reparation i Helsinge – og vi kan naturligvis både hjælpe dig med hard- & software. Vi bruger udelukkende gode reservedele af en høj kvalitet, som er med til at sikre dig en langtidsholdbar løsning og en maksimal effekt.

  • Udskiftning af harddisk
  • Reinstallation af Windows
  • Backup og Data Recovery
  • Computer reparation
  • PC optimering
  • Fjernelse af Malware og virus

Når du indleverer din computer til reparation hos os, laver vi en grundig fejlsøgning for blot 275 kr,- som vi bestræber os på at udføre inden for 2-5 hverdage. Hvis du står med et mere akut problem, kan vi også lave en ekspres-fejlsøgning her og nu for 525 kr,-.

PC-reparation i Helsinge, Nordsjælland? Kontakt ServiceIT

Driller computeren? Så giv os et kald på +45 61 61 71 71 eller kig direkte ind i butikken på Østergade 29 i Helsinge.

Sidebar

Brug for en hurtig reparation?

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, MitID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen
til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Kontakt os omkring reparation