PC-reparation Hillerød

Strejker din computer, og har du behov for en PC-reparation i Hillerød hurtigst muligt? ServiceIT tilbyder effektiv og professionel reparation af din PC. Vi taler i et sprog, som er til at forstå, så du er helt med på, hvad proceduren er, når du efterlader din elskede maskine i vores varetægt. Udover at udføre den bedst mulige reparation er det vigtigt for at, du føler dig oplyst og har tillid til vores arbejde. Ja, så håber vi selvfølgelig også, at du bliver glad for at få din computer tilbage på arbejds- eller gamerbordet, når du henter din computer hos os. Hvis du er på udkig efter en PC-reparation i Hillerød, så er døren altid åben hos os.

Vi er eksperter på området – PC reparation i Nordsjælland

Forretningens daglige drift varetages af et par erfarne nørder indenfor computerverden. Vores fokus er at levere kompetent rådgivning i øjenhøjde og langvarige løsninger, så din computer får så lang levetid som muligt. Vi er drevet af erfaring, arbejdsglæde og nær kundekontakt. Lige præcis den kombination giver en god kundeoplevelse, hvor vi tager os tid til at lytte til dine behov. Når du kommer ind med en PC-reparation her i Hillerød, er vi løsningsorienterede, og vi tager altid din forespørgsel alvorligt, uanset hvad problemet er.

Vi kan klare PC-reparationer på alle brands, årgange og modeller. Vi tager os af alle computertyper, heriblandt:

  • Stationær PC
  • Bærbar PC
  • Gaming PC

Vi hjælper med både hardware og software

Reparation af din PC i Hillerød? Her hos ServiceIT hjælper vi med både hardware og software. Når vi reparerer, bruger vi kun de bedste reservedele, som er med til at give reparationen en udløbsdato langt ude i fremtiden. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Udskiftning af harddisk
  • Reinstallation af Windows
  • Backup og Data Recovery
  • Computer reparation
  • PC-optimering
  • Fjernelse af Malware og virus

Vi kan lave en fejlsøgning på din computer inden for 2-5 hverdage. Hvis du ikke kan undvære, din computer så længe, kan vi tilbyde ekspres-service, hvor vi starter på reparationen med det samme.

Sidebar

Brug for en hurtig reparation?

Intet problem er for stort eller småt. Har du for eksempel problemer med opsætningen af dit mailprogram, MitID eller din internet browser, så tag kontakt til os – vi er her for at hjælpe, og vi er altid lyttende, når du søger PC hjælp i Helsinge. Hvis problemet kræver en computer reparation, kan du læse mere her, ellers er du altid velkommen
til at ringe til os på +45 61 61 71 71.

ServiceIT – Vi hjælper dig.

Kontakt os omkring reparation